Keresztény Advent Közösség
Hírek, aktualitások Elemzések, tanulmányok Testi-lelki egészség

Tolerancia tábor I.

2018. június 17. - 2018. június 24. között

A Tárt-Kapu Alapítvány szervezésében 2018-ban is két toleranciatábort rendezünk Seregélyesen, az Elzamajorban (a Velencei-tótól 5 km-re). A mozgássérültek és laikus segítőik részére szervezett tábor célja, hogy sérült és testileg egészséges emberek egymásra találása által erősödhessenek, együtt tevékenykedjenek, üdüljenek, beszélgessenek és Istenhez közelebb kerüljenek.

„Új kezdet” életmódtábor

2018. július 01. - 2018. július 08. között

Az „Új kezdet” életmódtáborba azokat várjuk, akiknek célja az egészséges életmód legfontosabb alapelveinek megvalósítása a gyakorlatban. Programunkban a testi-lelki egészségről szóló előadások és beszélgetések, egyéni tanácsadás, fórum, gyógynövény- és ételbemutatók, hosszabb-rövidebb kirándulások, reggeli tornák, közös mozgás szerepelnek. Mindez szép, kulturált környezetben, napi háromszori teljesen növényi (vegán) étkezéssel. A gyermekek számára különfoglalkozásokat tartunk.

Tolerancia tábor II.

2018. július 08. - 2018. július 15. között

A Tárt-Kapu Alapítvány szervezésében 2018-ban is két toleranciatábort rendezünk Seregélyesen, az Elzamajorban (a Velen cei-tótól 5 km-re). A mozgássérültek és laikus segítőik részére szervezett tábor célja, hogy sérült és testileg egészséges emberek egymásra találása által erősödhessenek, együtt tevékenykedjenek, üdüljenek, beszélgessenek és Istenhez közelebb kerüljenek.

Rehabilitációs tábor

2018. július 08. - 2018. július 15. között

Idén is megrendezzük hagyományos rehabilitációs táborunkat. A tábor felépítése (reggeli és esti bibliai és rehabilitációs témák, beszélgetések) az elmúlt évek menetrendjét fogja követni, központban a Biblia tanításaival. A szabadult és szabadulni vágyó szenvedélybetegeket és/vagy családtag jaikat szeretettel várjuk. A tábor programjain való részvétel önkéntes. Nyaralás, pihenés, baráti és bajtársi közösség, gondolkodást megelevenítő, gyógyulást elősegítő beszélgetések várják a résztvevőket.