Keresztény Advent Közösség
Hírek, Kürtszó Elemzések, tanulmányok Testi-lelki egészség Biblia

Toleranciatábor I.

A Tárt-Kapu Alapítvány szervezésében 2018-ban is két toleranciatábort rendezünk Seregélyesen, az Elzamajorban (a Velencei-tótól 5 km-re).
A mozgássérültek és laikus segítőik részére szervezett tábor célja,
hogy sérült és testileg egészséges emberek egymásra találása által erősödhessenek, együtt tevékenykedjenek, üdüljenek, beszélgessenek és Istenhez közelebb kerüljenek.

Az elhelyezés akadálymentes kőházban történik, a szobák 8 ágyasak, a fürdő és a szobák nagy része tolókocsival megközelíthető. Egy turnusban kb. ötvenen lennénk. A táborhelyen lévő személyzet készíti el a háromszori hagyományos és vegetáriánus étkezést részünkre. A tervezett programokból: beszélgetések, játékok, fürdőzés a Velenceitóban, szervezett kézműves-foglalkozások, kirándulások a környéken.

A tábor részvételi díja: 30 000 Ft/fő. A segítőknek a tábordíj 50%-áig biztosítunk kedvezményt, sérült barátainknak pedig lehetőség szerint. Szeretnénk, ha leendő táborozóink közül a pénz miatt senkinek sem kellene otthon maradnia, ezért a részvételi szándékról mihamarabb visszajelzést kérnénk. A Tárt-Kapu Alapítvány próbál támogatót keresni a táborozási díj kifizetéséhez.

Táborvezető: Aradiné Kadlicskó Edina

Jelentkezés és további információ: aradiek@gmail.com; 06-20/569-7610, Kérjük jelezze hogy az I. vagy II. turnusra jelentkezne.

Az alapítvány munkáját önkéntes adományokból fi nanszírozza. Adományokat az OTP Banknál vezetett 11743040-20065087-00000000 számú számlára köszönettel elfogadunk.